dilluns, 8 de juny del 2009

Història de por.

Aquesta és la història que uns monitors de colònies ens van explicar. És de la història que parlem a la revista. Us en recordeu?
Així va començar tot:
Un dia una família pobra celebrava el seu 25è aniversari de casats però clar no tenien prous diners per fer una gran festa així que van decidir anar a fer un sopar.
Ells tenien una filla que tenia 13 anys però no podia anar amb ells així que van dir-li:
-No pots venir amb nosaltres, si per algun casual tens por quan estiguis al llit, fica la mà i el Llamp (el gos) te la lleparà això voldrà dir que estaràs segura
-D’acord –Va dir la filla.
A la fi, els pares van marxar i la nena es va quedar sola.
La nena aprofitant que no hi eren els pares va sopar al menjador mirant la televisió, en aquell moment anunciaven una notícia molt important, potser no tant per la nena, i deia així: Tanqueu portes, finestres un boig s’ha escapat del manicomi de Sant Boi …
Ella al principi va pensar que Sant Boi era molt lluny de Barcelona així que va canviar de canal però no va servir de res perquè deien exactament el mateix. Avorrida de mirar la tele se’n va anar a dormir.
Al cap d’una estona que feia que era al llit va començar a sentir un degoteig, es va pensar que s’havia deixat l’aixeta oberta així que es va llevar i va anar a mirar al “quarto de bany”, però no estava oberta.
A ella li va fer mandra d’anar a mirar a la cuina així que va tornar a l’habitació. Continuava sentint el degoteig i estava una mica “cagadeta”, tirant cap a bastant, així que va posar la mà i el Llamp li va llepar. Ella es va quedar molt més tranqui-la i finalment es va adormir. Al cap de poc temps van arribar els pare i van veure el coll del Llamp penjat del sostre i molt amoïnats van anar corrents cap a la habitació i van veure una noteta que i deia:
ELS BOJOS TAMBÉ SABEN LLEPAR!!!

2 comentaris: