divendres, 26 de març del 2010

Sortida Espluga-Poblet

Ahir Dijous dia 25 vam anar a l’Espluga de Francolí i a Poblet. Primer vam para a esmorçar a una plaça, desprès vam entrar a una cova. Quan vam ser a dins ens esperava una professora de la cova que ens va explica com van viure els cavernícoles a l’edat de pedra vella (Paleolític) i desprès a la segona cova ens van explicar a la pedra nova (Neolític).
Quan vàrem acabar vam anar al taller on la Maria ens va explicar com fer una cova dels cavernícoles i com es feien les pintures rupestres, veureu a les fotografies exemples de les dues coses. Al final vam anar al museu de la vida rural, al museu vam veure un munt de vídeos de l’oli, del cereal i del raïm.
Al final vam menjar, quan vam acabar de menjar casi tots li vam preguntar als mestres si podiem anar als culumpios però ens van dir que no, però vam anar a peu fins unes fons on hi queia aigua amb Ferro i aigua amb Magnesi.
A les 5 de la tarda vam pujar a l’autobús i vam veure la pel•lícula de Ratatui i ens ho vam passar molt bé Tercer i Quart.

Iker i Roger M.

1 comentari:

  1. Quina excursió! Ja m'hauria agradat venir, ja!
    Veig que vàreu esmorzar amb molt de gust!
    - Potser fareu una cova de cavernícoles al pati?

    ResponElimina