dimecres, 26 de gener del 2011

SORTIDA AL MUSEU MORERA

Aquest matí hem anat al Museu Morera.
Ens han explicat la vida i l'obra, escultures i quadres d'Antoni Garcia Lamolla.
L'Antoni Garcia Lamolla era un nen que va néixer a Barcelona l'any 1910 però canviava molt de ciutat perquè el seu pare era ferroviari. Va viure a ciutats com Tarragona, Lleida i Mataró.
Quan tenia 14 anys es va apuntar a una escola de Belles Arts on va conéixer a Leandre Cristofol i es van fer molt amics.
L'art que li agradava a Lamolla era el surrealisme. Però quan començava a fer-se famós el va agafar la guerra civil i va haver de lluitar, el seu bàndol va perdre i va haver d'exiliar-se a França on es va casar i va tenir dos filles i dos fills. Però va deixar de pintar surrealisme perquè no li compraven tant. Com havia la segona guerra mundial havia d'alimentar la família i va pintar amb altres estils.
Albert i Ares de 3r



Els nens i nenes de 4t no ho podríem explicar millor que l'Albert i l'Ares, així que ens limitarem a deixar les fotografies perquè pugueu gaudir les obres d'aquest excel·lent pintor.
També podreu observar que hi ha algunes fotografies on els artistes som nosaltres mateixos, no és el mateix que veure les obres de Lamolla, però estem molt orgullosos dels resultats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada