divendres, 27 de maig del 2011

TERCER DIA

Per fi ha arribat l'últim dia!!!! Avui ens retrobarem!!!! Però, on ens vam quedar???
A sí, que ens havíem tirat a la piscina!!!! Doncs després de sopar vam fer un altre joc de nit i vam anat a ballar en una discoteca que van muntar per nosaltres. Va ser genial. Després però, com que estàvem tan cansats ens en vam anar a dormir i... aquesta nit sí que hem dormit. Abans però uns quants que no teníem son ens en vam anar a córrer fins al poble per acabar-nos de cansar. Va ser molt emocionant.
Aquest matí, després d'un bon esmorzar hem fet la multiaventura: escalada en una escala, tir en acar i un joc d'orientació. Ara dinarem i: CAP A CASA!!!!!
Fins aquesta tarda.
Colònies eurostage on PhotoPeach

3 comentaris:

  1. Les colònies d'aquest any han sigut les millors que hem fet.L'escalada em va agradar molt, i tir amb arc també.Els nusos mariners alguns eren molt difícils de fer, però amb els profes que teníem ho vam aprendre molt ràpid.Ha vela i caiac primer estàvem una mica nerviosos per si hi havia meduses ho no,però després tots ens vam tirar a l'aigua des de la vela i el caiac.Ens vam banyar a la piscina amb d'altres escoles.La discoteca també va estar molt be i vam ballar molt,els dos profes ens van ensenyar un ball molt divertit.Be als nens i nenes que encara no heu anat en aquestes colònies,no us quedeu a casa perquè us ho passareu genial.
    Adéu.
    Mireia Duaigües

    ResponElimina
  2. hola soc l'ares de 4t i per a mi han sigut les millors colonies del mon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


    gracies mestres per preparar unes colonies tan xules!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Ares 28/05/11

    ResponElimina
  3. Ho ensenyaré a la gent de segon per a que encara tingui més ganes de fer tercer!!!
    Montse E.

    ResponElimina