dimecres, 29 de maig del 2013

Diari d'unes colònies.

Hola famílies, amics, amigues, companys i companyes... els nens i nenes de CM ja hem arribat a la població del Maresme: Caldes d'Estrac.

De bon matí hem marxat de l'escola fent veure que ens sabia mol de greu separar-nos de tots i totes vosaltres... la veritat és que ni ens en recordem que estem lluny de la família perquè ens ho estem passant genial.
Després d'uns quants quilòmetres de viatge hem parat a esmorzar al Bruc. Allí hem estirat les cames, hem omplert el pap i, hem continuat el nostre viatge cap a "Caldetes". Pel camí hem estat força distrets i distretes. Hem garlat, jugat i fins i tot hem tingut temps de veure dues pel·lícules: "Up" i "Caroline", ens han agradat molt.
Cap a les 12:30 hem arribat a "Caldetes", a la casa de colònies d'Eurostage. Allí ens ha rebut el Joan, un monitor molt eixerit que ens ha explicat tot el que calia saber per conviure a la casa.
L'entorn d'aquesta casa de colònies és molt bonic, hi ha pistes de tennis, rocòdroms, camps de futbol, caps de volei, piscina, parcs, jardins...
I hem fet una de les coses més importants per a nosaltres: INSTAL·LAR-NOS ALS BUNGALOUS!!!!
Quina passada!!!! són com petites cabanes en mig de la natura.
Entre una cosa i l'altra s'ha fet l'hora de dinar: mmmmmmmm quin menjar més bo!!! Avui ha tocat arròs, mandonguilles amb pastanaga i poma de postres. I després... una estona de joc lliure i a preparar-nos pel gran moment: ANAR A LA PLATJA!!!!
Ens hem ficat els banyadors i els biquinis i una bosseta amb una muda de recanvi i un impermeable perquè la previsió no era molt bona però...
... gent de terra en dins com nosaltres no volíem deixar d'anar a xafar el mar ni que fes un diluvi. 
Així que hem agafat el camí de la riba i hem anat tirant cap a la platja... allí ens esperaven "la descoberta del poble", jocs de platja i un banyet.
El temps però no pintava gaire bé. Així que hem fet canvis de plans, hem pensat que el millor seria primer poder mullar-nos els peuets a la platja i després jugar i descobrir el poble.
Quan hem arribat al final de la Riba ens hem trobat la immensitat blava del nostre mar Mediterrani. Estàvem molt emocionats i emocionades i hem volgut tastar l'aigüeta però... només els més valents i valentes s'han remullat del tot, la veritat és que estava fresqueta.
El temps però s'ha espatllat bastant i hem hagut de marxar "cames ajudeu-me" de la platja perquè ha començat a ploure. Ha estat divertit perquè ens hem hagut de canviar sota d'un pont per tornar de seguida a la casa de colònies.
Just hem arribat i ha parat de ploure.
Genial, la tarda continuava i ara tocava un plan B: jocs al prat. Ara estem passant-nos ho d'allò més bé jugant i compartint una bona estona amb tots els nostres amics i amigues.
Després tocarà dutxar-nos, sopar, fer joc de nit i agafar forces per demà...
...













14 comentaris:

  1. bones!!!!

    Ja veig que us ho esteu passant molt bé!!!! que fred a la platja!!! un petó per a tots..... especialment a Sergio que el trobem molt a faltar....però molt .....molt!!!! muackkkkk!!!!

    t'estiment!!!!

    mama del sergio.

    ResponElimina
  2. Ei!! quina enveja, us ho esteu passant genial.
    Moltes gràcies per aquests comentaris genials i aquestes fotos que ens permeten gaudir amb vosaltres des de la distància.
    Moltes gràcies i a gaudir .......
    Muuaaaa

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei Vanessa, com va ???
      Segur que els trobes a faltar com nosaltres ! que bé poder escriure't un comentari...
      Cuida't
      Salut
      Toni i Jos

      Elimina
  3. Quin goig que feu . Aquesta nit dormireu ben plans o primer ... hi haurà festuqui. ai,ai,ai... bé ja ens ho explicaràs, oi Txell . Si o no?
    rosamari.

    ResponElimina
  4. Quin cicle més preparat per a tot el que caigui. Endavant i a gaudir a tope, eiii , superb´´´´e
    Joan Ramon

    ResponElimina
  5. Que bien se lo estan pasando ...... que buen baño sigan pasandolo super bien ......
    un besito para la catalina
    y un abrazo a todos uds...
    son unos crac.......... que mañana sea un buen dia
    susana y freddy

    ResponElimina
  6. Quina enveja. L'aigua està freda? "Quien dijo miedo" Ben fet, gaudiu molt i fins divendres. Marc, molts petonets. L'Ares s'avorreix sense tu. Enric, Eva i Ares...

    ResponElimina
  7. Molt bé!!! Esteu guapíssims tots i es nota que us ho passeu genial. Aprofiteu fins al final aquestes colònies!!!
    Ja veiem que la Júlia ha estat una de les valentes que s'ha mullat a la platja. No en teníem cap dubte, amb el que t'agrada l'aigua! (Ah! El Gerard ja ens ha dit avui que et troba a faltar)
    Anirem seguint el bloc.
    Molts petons i abraçades,
    Robert, Cristina i Gerard

    ResponElimina
  8. Quina mala sort la pluja! De tota manera amb la fresqueta que ha fet sou uns atrevits i atrevides. Tingueu una bona estada. Una abraçada a totes i tots
    Mercè

    ResponElimina
  9. Hola Txell, has vist el Barça? Nosaltres si, i em fet fotos al Piqué.
    Quins records em porten les vostres fotos.
    Bona nit i fins aviat,
    Albert.

    ResponElimina
  10. Sembla divertit... però quin fred!!! i que valents que sou. Que t'ho passis molt bé, Joana, un petonet del Martí i dels pares!

    ResponElimina
  11. Molt bo el report , es com estar alli amb volsaltre, q disfruteu força, ja es veu que ho fareu... Una abraçada a tots i petonets a la Sara.... Els Gutis!!!

    ResponElimina
  12. Quina enveja!!! Aquí estem patint molt fred!
    Molts petonets al Sergi del pare i la mare.

    David i Núria.

    ResponElimina
  13. Sou uns Cracks, gairebè relat a temps real!!!
    Gràcies per tenir aquest amor incondicinal pels nostres fills.
    Sun.

    ResponElimina