dijous, 8 de maig del 2014

COLÒNIES OLOT: 2n dia

Hola de nou família, On ens vàrem quedar???? Ah sí!!!! A la tarda-vespre del dia d’ahir. Doncs, després d’instal•lar-nos a les habitacions i gaudir de l’espai exterior que ens ofereix l’alberg Torre Malagrida vam sopar i... un parell de monitors ens esperaven per tal de jugar a un joc de nit. Ens vam dividir en 3 grups, els PAM, els PIM i els PUM i vam començar el gran joc, el qual consistia en fer unes proves determinades, el primer grup que finalitzava la prova o assolia l’objectiu tenia 3 punts, el segon 2 punts i el tercer 1 punt. El joc va finalitzar amb una estona de discoteca però... la veritat és que estàvem tant cansats que a les 12 de la nit TOTHOM ja dormia. INCREÏBLE!!!!! De ben segur que el mèrit és del Joan Ramon, que ens va fer una sessió de relaxació, ja que el grau d'exitació era tal que no hagués dormit ningú.
A les 7:30 ja ens hem començat a llevar per esmorzar i emprendre el viatge cap al parc natural dels volcans!!! El primer volcà que hem anat a visitar ha estat el Croscat, un volcà de cràter obert (en forma de lletra “U”). En aquest cràter hem pogut observar les diferents pedres i roques volcàniques que hi ha per la zona i hem aprés moltíssim sobre els volcans. Després hem pujat al cràter d’un altre volcà, el Santa Margarida. Un volcà molt bonic al centre del cràter del qual hi havia una ermita molt bonica dedicada a Santa Margarida. Cap a les 14:00 h hem arribat a cal Xela, un restaurant on ens esperava un menú boníssim i una sorpresa per algú que avui ha fet 9 anys. La Júlia Camí, a la qual hem felicitat fent-li bufar unes espelmes i dedicant-li una cançó. Per la tarda... ... hem anat a visitar la bonica, silenciosa, magnífica i impressionant “Fageda d’en Jordà”. ... un dia espectacular per gaudir d’uns paisatges encara més espectaculars. Cap a les 18:00 hem arribat a l’alberg i després de berenar, uns ens n’hem anat al pati de l’escola Malagrida d’Olot a jugar una estoneta un partit de futbol i la resta ens hem quedat a l’alberg a jugar pels jardins i a descansar després del fatigós dia de caminar. Què ens depararà la nit???? Demà al migdia més cròniques i a la tarda ens retrobarem per poder-vos explicar en persona les impressions, sensacions i vivències indescriptibles.

9 comentaris:

  1. Wauuuuuuuuuuu quina pasada de paissatges, d'entorn, d'ambient i de "bon rollo" que desprenen aquestes fotos tant genials!!!
    Els jocs de nit, la discoteca, les excursions, els partits de fútbol......quina enveja em feu. L' any que ve em demano festa a la feina i m'amago a la maleta del MArc o del Alex...jejejejeje
    Apa....aprofiteu el que queda que no és poc i que tingueu un molt bon viatge de tornada!!!!

    Toni (pare del Marc i Alex Sanz)

    ResponElimina
  2. Hola Joana espero que t'ho estiguis passant bé. Quins records de quan vaig anar-hi! (fa dos anys)
    Et trobo a faltar.
    (Espero que tu també)
    Martí F

    (jijijiji t'has quedat sense coca del meu cumple hahaha)

    ResponElimina
  3. Quina passada d'excursió!
    Els pares estem molt contents que gaudiu tant del paisatge com de l'harmonia que es desprèn d'aquestes fotos tan xules.
    Ja veig que els futboleros no han perdut el toc malgrat no entrenar aquesta setmana.
    Un petó Geri, de part de tota la "family":)
    Izquierdo Mayench

    ResponElimina
  4. Hola a tothom!
    Ja veig que el comentari que vaig posar ahir no ha sortit, alguna cosa segur que vaig fer malament...
    Aquí sí que us trobem molt a faltar (sense el jua, jua, jua). La casa està molt buida..., Sergi et busquem per tots els racons i no hi ets, el pare i jo no sabem que fer...estem molt pendents de l'ordinador per veure tot el que penjeu i lo bé que os ho passeu.
    Ja veiem que us ho passeu pipa, quina enveja!!!
    Gaudiu del que queda!!

    Molts petonets i abraçades i en especial una molt forta al Sergi del pare i la mare.

    Nuria i David (pares del Sergi Gómez)


    ResponElimina
  5. Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
    Nosaltres també volem venir!!!!!!!!!!!!!!!

    Moltes felicitats a la Julia en el seu aniversari, i abraçades gegants de tota la família per la Daniela.

    Demà ens veiem!!!

    ResponElimina
  6. Que contents estem aqui Lleida veien com us ho esteu passant de bé,disfruteu molt el que us queda per Olot i molts besets per a tots, Abril per tu besets del papa i la mama super forts!!!!!!Que tingueu bona tornada....

    ResponElimina
  7. Hola!
    Ja veiem que us ho esteu passant molt bé!! Quins paisatges més bonics!
    Ian, ja et trobem a faltar, l'Hugo i la Nerea ja pregunten quan tornaràs.
    Ens veiem demà! Un super besito!

    Hugo, Nerea, Hugo i Eva

    ResponElimina
  8. Bon dia a tots i totes!
    Déu n'hi dó la quantitat de coses que esteu fent! És magnífic veure com us ho esteu passant tant i tant bé i a més, esteu aprenent coses noves!
    Gaudiu de la companyia i gaudiu de les horetes que encara us queden. Espero que aquesta experiència us estigui resultant profitosa i que us esteu sentint contents i molt alegres.
    A la tarda podrem gaudir dels vostres relats.
    Àlex, encara que no t'ho creguis, hi ha una personeta a casa que aquest matí ja m'ha dit... "Avui ja ve l'Àlex mare? Tinc ganes de que estigui aquí...". Jejeje, aquesta Daniela...
    Bé doncs repeteixo. Gaudiu de totes les experiències que encara us queden per viure avui. Ens veiem en unes hores.
    Abraçades per a tots i una de gran per l'Àlex Garcia.

    ResponElimina
  9. bon dia nois i noies!!! aixo s´acava.Que be us o paseu i els pares aqui treballant.Acaveu de passar molt be i ens veiem a la tarde petonets per tots en especial pel PAU HERNANDEZ.

    ResponElimina