divendres, 20 de maig de 2016


NOM DATACIRCULAR DE COLÒNIES: OLOT 2016

Benvolgudes famílies com ja us vam informar a la reunió d’inici de curs aquest any anem de colònies a La Garrotxa, els dies 23,24 i 25 de Maig (dilluns, dimarts i dimecres).

Ens allotjarem a la casa de colònies Les Preses, a Olot, podeu fer un cop d’ull a la web http://www.ambitrural.cat/ca/cases-de-colonies/les-preses/
L’objectiu és conviure, passar-ho bé i estudiar els volcans, els ecosistemes, la flora, la fauna autòctones (del lloc) i la influencia que les persones han tingut en la formació del paisatge actual.

horari PRIMER DIA SEGON DIA TERCER DIA
MATÍ8’15h Sortida de Lleida
Esmorzar en ruta
11’30h Visita a la vila comtal de Besalú
8’00h Llevar-se
9’00h Esmorzar
10’00h Visita volcà Croscat
8’00h Llevar-se
9’00h Esmorzar
10’00h Ruta d’orientació
MIGDIA


Dinar (el portem de casa) Dinar de pícnic calent Dinar
TARDA(A la casa de colònies)
Taller: maqueta volcànica.
Slikekine (equilibri)
Recorregut per la Fageda d’en Jordà
Acomiadament
Retorn cap a Lleida
Berenar en ruta


VESPRE


Sopar
Sopar
NIT
Joc de pistes
23’30h tanquem llums
Quan soni la música!
23’30 tanquem llumsSortirem del Camp d’Esports, el dilluns 23 de maig, a les 8’15 hores (puntuals) i arribarem al mateix Camp d’Esports, el dimecres 25 de maig, a les 18’00 hores aprox.

Necessitarem dues motxilles, una petita per l’esmorzar i dinar del primer dia i la motxilla amb tota la roba i material previst per passar els tres dies. (Adjuntem full amb el material necessari-recomanat)

EL COST TOTAL PER A CADA NENA I NEN ÉS DE 140 € QUE JA HEU ANAT PAGANT EN SUCCESIUS REBUTS. Aquest preu inclou l’autocar d’anar i tornar, les despeses a la casa de colònies, el servei de monitors i el material per fer les activitats.

Signatura alumne
Signatura tutora Signatura Família

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada