dilluns, 13 de març del 2017

ENiGMA -10

Aquesta setmana un altre enigma de lògica molt senzillet.


El meu amic Artur, molt aficionat al cinema, va descobrir que una pel·lícula de Marcel Barrena durava una hora i vint minuts els dies parells, i només vuitanta minuts els dies senars.

Quina deu ser la causa? 

19 comentaris:

  1. Hola soc l'Arnau Betriu la resposta de l'enigma és que duren el mateix perquè una hora i 20 minuts és igual a 80 minuts

    ResponElimina
  2. Hola soc la Joana de 3r. La resposta és: 1 hora son 60 minuts + 20 minuts son 80 minuts. Per tant duren el mateix els dies parells i senars.

    ResponElimina
  3. Hola sóc l'Aina de 3r,
    la resposta és que les dos sessions duren el mateix, perquè 1 hora i 20 min, són 60 min + 20 min = 80 min.

    ResponElimina
  4. Hola soc l'Ian de 3r i la resposta del enigma 10 es que dure lo mateix perqué una hora i vint minuts tambe son 80 minuts.

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Noé i la resposta de l'enigma-10 és:és lo mateix perque 60 més 20 fan 80.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Daniela i vaig a 3r.
    Eslo mateix 80 que una hora i 20 minuts esperò que estigui bé.

    ResponElimina
  7. hola soc Edgar he resolt el enigma-10 tots els dies dura el mateix. 1 hora son 60 minuts i li sumo 20 i dona 80 minuts, igual als dies senars

    ResponElimina
  8. Soc la Txell.
    La resposta de l'enigma es que 1 hora i 20 minuts son 80 minuts.
    I dura el mateix els dies senars que els parells

    ResponElimina
  9. PAU: 80 MINUTS = 1 HORA (60 MINUTS )+ 20AMINUTS QUE ÉS EL QUE DURA ELS DIES PARELLS. TOTS ELS DIES DURA EL MATEIX.

    ResponElimina
  10. Hola sóc l'arnau Masip
    La resposta de l'enigma 10 és: La durada és la mateixa primer expressada en hores i desprès en minuts.

    ResponElimina
  11. rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

    ResponElimina
  12. Hola soc l' Abril.
    jo crec que l'enigma es: que una hora i vint minuts i vuitanta minuts es lo mateix.

    ResponElimina
  13. Hola soc la Ylenia.
    El enigma-10 es: la pel.li dura lo mateix tots els diez, ja que una hora i vint minuts es lo mateix que vuitanta minuts.

    ResponElimina
  14. Hola soc la Amanda
    la resposta es igual

    ResponElimina
  15. Hola sòc l'Aina ,la resposta a l'enigma és que les dues sessions duren el mateix perque 1 hora són 60 minuts i suman els 20 minuts dona 80 minuts .Pertan les dues duren igual.

    ResponElimina
  16. Hola soc la Bibiana de 3r.
    la resposta es que la pelicula dure el mateix que els dies parells conten les hores i que els dies senars conten els minuts.

    ResponElimina
  17. Hola soc la Alba de 3r la resposta es que els dies parells son el mateix que els dies senars i 1 hora mes 20 minuts es igual
    a 80 minuts.

    ResponElimina
  18. Hola soc la Alba de 3r i la respodta es que 1 hora mes 20 minuts son igual 80 minuts

    ResponElimina
  19. Hola soc la Alba bde 3rla resposta es 1 hora i 20 minuts son 80 minuts

    ResponElimina