dijous, 25 de maig del 2017

2n dia de colònies

Bon dia de nou família!!! Avui un altre dia ben intens que ha començat amb una caminada des de poc després de les 7 del matí fins a les 9 per la platja de Caldes d'Estrac amb els més matiners. I després d'un bon esmorzar merescut... un matí de multiaventures. Hem fet escalada, tir amb arc i electron (una simulació d’escales d’helicòpter). Us volem dir que a l’escalada tot hi haver nens i nenes que tenien vertigen, tots ens hi hem esforçat. De l’electron dir-vos que era més complicat pujar que baixar perquè les escales estaves penjades en un arbre i es movien contínuament. Del tir amb arc dir-vos que pesava molt l’arc i calia tenir els ulls ben oberts!!! Hem acabat el matí banyant-nos a la piscina de la casa de colònies i ens ho hem passat molt bé ja que l’hem compartida amb altres escoles. LA TARDA HA ESTAT MOLT MULLADA, no perquè hagi plogut sinó perquè hem fet vela i caiac al mar. Volem dir-vos que el Gerard s’ha dedicat a bolcar els caiacs i a mullar-nos a tots però en el fons ens ha agradat i ens ho hem passat molt bé. Ara estem contents perquè després fem la disco, també estem tristos perquè demà s’acaben les colònies, molt cansats perquè ens fan mal els braços de remar, nedar i fer anar les veles, emocionats per dormir a les lliteres amb els amics i amigues i fer una festa de pijames... ... ei famílies, us trobem a faltar moltíssim (je, je je és broma) demà us farem una forta abraçada i un petó molt gran i us donarem un regal ben especial que no us espereu... comenceu a pensar. Equip de redacció: Eloi, Ylenia, Arnau Melé i Arnau Massip.

4 comentaris:

  1. Ei hola! Quina enveja! Acabeu d'aprofitar el que us queda. Segur que després recordareu aquestes colònies com unes de les més xules de l'escola. Una abraçada i fins demà. Gerard, Abel i Sandra

    ResponElimina
  2. Molt guai....., - Jo també vull anar-hi, paraules de l'Oliu.

    ResponElimina
  3. Hola Alba veiem que t'ho estás passant molt bé. El temps us acompanya. Ja falta menys per tornar a casa. Disfruteu del que us queda. Abraçades i petonets a tots. Albert, Rosa i Josep.

    ResponElimina
  4. Quina passada! Amb raó són les millors colònies del món!! acabeu d'aprofitar el que encara us queda...
    Besets des de Lleida
    Carme

    ResponElimina